Aan de slag gaan bij Belfius, is starten bij een bank-verzekeraar die samen met zijn klanten zinvol en inspirerend wil zijn voor de Belgische samenleving. Samen met een gedreven team dat het verschil wil maken. Wat ons elke dag drijft? Er zijn voor iedereen. Dat motiveert ons om het beste van onszelf te geven. Dat is wat ons passioneert.

 

Meaningful and inspiring for Belgian Society. Together.

Welke dromen we willen realiseren? Het antwoord zit in onze purpose: Meaningful and Inspiring for Belgian Society. Together. En dat gaat verder dan louter het spaargeld van klanten investeren in kredieten die de groei van de Belgische samenleving en economie ten goede komen. Belfius wil echt zinvol zijn door een maatschappelijk drijvende kracht te zijn. We willen een bron van inspiratie zijn door steeds opnieuw op zoek te gaan naar impactvolle, creatieve en innovatieve oplossingen.

Hoe? Door méér te doen voor de klant. Met duizenden kleine gestes en grote daden die het verschil maken voor iedereen, voor de hele Belgische samenleving. Dat is meer dan een engagement, dat is Love. En dat inspireert ons elke dag opnieuw. In een unieke bedrijfscultuur gedreven door warmte en professionalisme maken we samen met alle collega’s onze purpose waar door 100% in te zetten op onze waarden. Door fair, authentiek, klantgericht en ondernemend te zijn.

 

Inspired by Love

Als medewerker krijg je bij Belfius de unieke kans om mee meaningful & inspiring te zijn door proactief een antwoord te bieden op de grote uitdagingen in onze samenleving. Meer nog, onze purpose, en de positieve impact ervan op de samenleving, is de norm, the way to go, waaraan we al onze oplossingen en beslissingen aftoetsen. Mét Love, want dat is Belfius. Inspired by Love.

Wens je verder meer te weten over onze inspirerende waarden, onze waaier aan activiteiten, onze betekenisvolle strategie, en ons ethisch en duurzaam engagement?

Ga naar onze corporate site