Ontdek en ontplooi jezelf professioneel.

Wat je opleiding, achtergrond, talent of interesse ook is, Belfius biedt 1001 job- en ontwikkelingsmogelijkheden. Voor juristen, analisten en kredietspecialisten. Voor redacteurs en programmeurs. Voor commerciële talenten en technologisch competenten. Voor experten in accounting, verzekering en marketing. Of voor liefhebbers van vermogensbeheer en financieel gemodelleer. In de diverse, inclusieve en inspirerende wereld van Belfius vind jij vast en zeker ook jouw plek. Een job bij Belfius is bovendien het startschot voor een mooie carrière. Trouwens, we helpen je om die uit te bouwen. Bij Belfius krijg je immers de tijd, ruimte en middelen om te leren, te groeien en te excelleren.

Bekijk welke vacature met jouw talent matcht
Word de beste versie van jezelf

Word bij ons de beste versie van jezelf.

Maak het verschil in de economie en de samenleving.

Je beseft het wellicht niet, maar de wegen waarover je rijdt, de huizen die je passeert, de scholen waar je les volgde, het zwembad of de sporthal waar je je ontspant, het bedrijf waar vrienden of familie werken, of de groene elektriciteit die thuis het licht doet branden: de kans is groot dat Belfius ze mee mogelijk gemaakt heeft. Als partner van 3,7 miljoen burgers, zelfstandigen en kmo’s, van ruim 10.000 grote ondernemingen, van 90% van de ziekenhuizen en van 100% van de gemeenten zijn wij volledig verweven met het leven van elke dag, met jouw toekomst. Wat Belfius doet, heeft impact… veel impact. En voor de Love van de klant doen we altijd meer. Ga bij ons aan de slag en druk mee je stempel.

Check out hoe jij met Belfius impact kan hebben

 

Join ons en daag ons uit om nóg beter te doen.

Boost innovatie op een duurzame manier.

De wereld verandert voortdurend, wij doen dat ook. Niet als volger, maar als pionier. Vaak zetten we zelf veranderingen in gang. In de digitale wereld, bijvoorbeeld, met de internationaal bekroonde Belfius-app, of met vernieuwende en veilige toepassingen qua artificiële intelligentie, cloud computing en data. Ook op het vlak van ESG en duurzaamheid blinken we uit, onder meer met Toekomstfondsen die beleggen in o.a. de circulaire economie en milieuverantwoorde voeding, en met ons digitaal beursplatform Re=Bel dat geëngageerd investeren op de beurs voor iedereen toegankelijk maakt. In tal van andere domeinen zijn we eveneens een game changer. Ook zin om nieuwe paden uit te tekenen?

Ontdek hoe jij bij Belfius innovatie pusht

En bouw ook privé aan je toekomst.

Als je bij Belfius werkt, geef je niet alleen je professionele ik en de wereld waarin je leeft vorm. Tegelijk bouw je ook privé je eigen leven, je eigen toekomst op. Ook op dat vlak is Belfius je trouwe partner. Je kan bij ons rekenen op:

  • Een eigentijds en aantrekkelijk verloningspakket: je krijgt loon naar werken. Een mooi loon, net als een vrij te besteden budget (bv. voor een wagen, fiets of smartphone), extralegale voordelen zoals personeelsvoordeel op eigen producten en diensten, een hospitalisatie- en groepsverzekering, en nog veel meer. Zo sta je financieel stevig in je schoenen. Belangrijk als je droomt van een eigen woning, een mooie reis of een veelbelovende toekomst voor je kinderen.
  • Een hybride en flexibele manier van werken: dankzij flexibele uren, de combinatie kantoor- en thuiswerk en voldoende vakantiedagen combineer je makkelijk werk en privé zonder de klantenservice uit het oog te verliezen. Hobby’s, tijd maken voor je familie of vrienden, een zinvol privéproject uit de grond stampen: bij Belfius wordt het voor jou allemaal net iets eenvoudiger en vanzelfsprekender om het te combineren met je professionele ambities en dromen.
  • Een inspirerende werkplek: de Belfius-kantoren en -gebouwen zijn modern ingericht en goed bereikbaar. Als je op de hoofdzetel aan de slag gaat, helpen we je bovendien ook om fit te blijven in een te gekke fitness, en kan je je collega’s ontmoeten in onze gezellige coffee corners en restaurant. Bij Belfius geen stijf gedoe, maar een heel familiale en collegiale sfeer – een hechte community – waarin we elkaar laten schitteren en vooruitstuwen. Een combinatie die inspireert en energie geeft. En die positieve vibe, die neem je gewoon mee naar huis!

 

* Wil je meer weten over werken in het zelfstandig kantorennet? Kijk dan hier.