Man using a computer

Jij bezorgt ons je sollicitatie (online)

Zin in één van de jobs op onze site? Just go for it! Waag je kans via de knop in de vacature. Wij bevestigen je via mail dat we je sollicitatie goed ontvangen hebben.

Man using a computer

Een eerste babbel als kennismaking (telefonisch)

Voelen we de match tussen jou en Belfius, dan belt een HR-collega je op. Wanneer het jou past, dat spreekt voor zich. Grijp dit moment om meer te vertellen over jezelf, je motivatie en je interesses, en uiteraard ook om vragen te stellen.

Man using a computer

Soms ook bijkomende testen (online)

Voor sommige functies leg je van thuis uit online testen af. Opnieuw: jij bepaalt wanneer.

Man using a computer

Let's meet!
(live of virtueel, in overleg met de HR-collega)

Je ontmoet je (team)manager. Spannend! En leerrijk voor beide partijen, want meteen wordt duidelijk of die wederzijdse klik er is. Bovendien ontdek je nog meer over je functie, je toekomstige collega’s en je werkomgeving.

Man using a computer

Extra verantwoordelijkheid? Een assessment. (fysiek)

Solliciteer je voor een leidinggevende functie, dan wacht je nog een finale uitdaging: een assessment van een halve dag.

Man using a computer

Tijd voor een contractvoorstel (online of telefonisch)

Job done. Althans het solliciteren zelf. Ben je voor ons de geknipte kandidaat, dan krijg je een voorstel dat we zorgvuldig met jou bespreken. Bij een akkoord maken we het contract dat je digitaal kan ondertekenen.

Man using a computer

Klaar voor je onboarding

Proficiat met je nieuwe job! En welkom bij Belfius. Totdat je start, kan je met je vragen terecht bij de HR-collega of op ons onboarding platform met praktische info en info over Belfius.

Op je eerste werkdag kom je tijdens je onboarding alles te weten over ons – en nu ook jouw – bedrijf. Je regelt dan ook nog de laatste praktische zaken. Daarna ontvangt je team je met open armen. Succes!