Stap in het Belfius data- en tech-avontuur

Start je bij Belfius, dan stap je in een data- en tech-avontuur dat al een hele weg heeft afgelegd. Samen met je team zet je full speed koers richting de toekomst. Je stippelt mee nieuwe routes uit en durft afwijken van platgetreden paden.

Je krijgt de kans om jezelf te tonen: zowel in technology stacks die hun waarde al lang bewezen hebben als in de meest innovatieve en vooruitstrevende toepassingen. Meebouwen aan mobile apps van wereldklasse? Kotlin, Swift, Python, Spring, JavaScript, Java, Ansible of Cobol? Om een aantal voorbeelden te noemen. Bij Belfius kan het alvast allemaal.

Bied onze klanten de beste digitale ervaring

Onze data-architecten, data scientists en engineers ontwikkelen oplossingen die het leven van onze klanten echt makkelijker maken. We bieden hen dankzij artificiële intelligentie gepersonaliseerde content en oplossingen in al onze digitale kanalen en we leveren hen dankzij chatbot en conversational AI ook een betere en snellere service. De meeste zaken worden in-house ontwikkeld op een cutting-edge platform met een heel hoge mate van automatisering dankzij onze MLOps pipeline.

Wist je dat data centraal staan in onze ambitie om onze klanten de beste digitale ervaring te bieden? En dat elke 2,5 jaar het volume aan data dat we beheren en het aantal transacties dat we verwerken quasi verdubbelt? We investeren dan ook aanzienlijk in gespecialiseerde hardware, automatisering, security en resilience. En dit in een hybride infrastructuur, met Tier 4 data centers aangevuld met ons eigen geconfigureerde Azure cloud platform. En de klant? Die merkt er niks van, want al deze data flows en toepassingen zijn naadloos geïntegreerd.

Evolueer en doe evolueren dankzij onze Agile manier van werken

De klanten verwachten van ons dat we continu aanpassen, veranderen, verbeteren. Onze Agile-cultuur is daarom essentieel: Technology en Data werken hand in hand met de afdelingen binnen Belfius om de beste diensten te leveren aan de klanten. Niet alleen op het vlak van gebruikerservaring maar ook qua veiligheid, robuustheid en stabiliteit. Dit alles vergt heel wat technische expertise en een goed doordachte technologie-architectuur.

Opleiding en continuous learning zijn belangrijke pijlers in zo’n context. Belfius voorziet dan ook tijd en budget om up-to-date te blijven met de nieuwste tools en methodologieën. En wil je carrière maken, dan krijg je de vrije baan, hoe jong je ook bent.

Join Belfius als pionier!

Één constante bindt alle data- en tech-medewerkers: een winning mentality. Lees: de continue drang om met Belfius voorop te lopen, te challengen, te pionieren. Sámen met collega’s. Op je eigen manier, volgens je eigen parcours, maar met een duidelijk gemeenschappelijk doel. Belfius wil zijn producten en diensten veiliger, duurzamer, comfortabeler, efficiënter, toegankelijker, meer op maat… maken. Impact hebben. En daar kan jij toe bijdragen, met één klik op de sollicitatieknop in onze vacatures.